man is gelukkig en zweeft in het geld

Hoe kan je gemakkelijk geld verdienen

Ben je de routine van je vaste baan beu of overweeg je een extra inkomen naast je huidige werk te genereren? OVERWEEG DAN GEMAKKELIJK GELD VERDIENEN…

Het idee van gemakkelijk geld verdienen klinkt vaak te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk om op een eerlijke manier online geld te verdienen zonder dat je zelf grote investeringen hoeft te doen.

Er zijn diverse manieren om naast je reguliere baan wat extra geld te verdienen via online kanalen. Met Affiliate Marketing kun je bijvoorbeeld een passief inkomen opbouwen, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over financiën.

Maar wat houdt Affiliate Marketing eigenlijk in?

Inhoud

Affiliate Marketing: Een Gids voor Succesvolle Online Samenwerking

In de wereld van online ondernemingen en digitale inkomstenstromen heeft Affiliate Marketing de afgelopen jaren aanzienlijke populariteit verworven.

Maar wat is Affiliate Marketing nu eigenlijk en waarom is het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een extra inkomen?

Laten we deze vorm van online samenwerking verkennen en begrijpen.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing waarbij individuen (affiliates) commissies verdienen door de producten of diensten van een ander bedrijf te promoten.

In wezen fungeert de affiliate als een tussenpersoon tussen de consument en de verkoper, en ze ontvangen een beloning voor elke klant die ze doorverwijzen naar de verkoper.  

Hoe werkt het?

Het proces begint met een affiliate die zich aansluit bij een programma van een adverteerder.

Dit kan bijvoorbeeld een e-commercebedrijf zijn. De affiliate ontvangt een unieke trackinglink waarmee de adverteerder kan bijhouden welke klanten via de affiliate komen.

De affiliate plaatst deze link op zijn/haar website, blog, sociale mediakanalen of andere online platforms.

Wanneer een bezoeker op de link klikt en vervolgens een aankoop doet, ontvangt de affiliate een commissie op basis van de overeengekomen voorwaarden.

Verschillende vormen van Commissie:

 1. Pay-Per-Sale (PPS): De affiliate ontvangt een commissie bij elke verkoop die wordt gegenereerd via hun unieke affiliate-link.
 2. Pay-Per-Click (PPC): De affiliate verdient geld op basis van het aantal klikken op de affiliate-link, ongeacht of er daadwerkelijk een aankoop wordt gedaan.
 3. Pay-Per-Lead (PPL): De affiliate ontvangt een commissie wanneer de doorverwezen bezoeker een specifieke actie onderneemt, zoals het invullen van een formulier of zich aanmelden voor een proefperiode.

Voordelen van Affiliate Marketing

 1. Geen Productontwikkeling: Affiliates hoeven geen eigen producten of diensten te ontwikkelen. Ze promoten simpelweg bestaande producten van anderen.
 2. Passief Inkomen: Na het opzetten van de affiliate-links kan een affiliate blijvend commissies verdienen, zelfs wanneer ze niet actief aan het promoten zijn.
 3. Minimale Investering: Het opzetten van een affiliate-marketingonderneming vereist doorgaans minimale investeringen in vergelijking met het opstarten van een eigen bedrijf.
 4. Diversiteit in Promotiemogelijkheden: Affiliates kunnen verschillende marketingkanalen gebruiken, waaronder websites, blogs, sociale media, e-mailmarketing, en meer.

Wat is passief inkomen?

Passief inkomen kenmerkt zich als een inkomstenbron die verworven wordt met minimale inspanningen, zowel om het te verkrijgen als te behouden.

Het betreft een vorm van inkomen waarbij je slechts eenmalig actie hoeft te ondernemen om vervolgens een duurzame inkomstenstroom te creëren.

In tegenstelling tot actief inkomen, dat rechtstreeks is gekoppeld aan de gewerkte uren, vereist passief inkomen slechts één initiële inspanning, waarna je kunt genieten van voortdurende opbrengsten.

Denk bijvoorbeeld aan beleggen: na het doen van een eenmalige investering kan het blijvend inkomen genereren. Het kopen van een huis om het vervolgens te verhuren vormt eveneens een vorm van passief inkomen.

Een treffend voorbeeld van passief inkomen is te vinden in Affiliate Marketing. Door simpelweg een link op je website te plaatsen, verdien je geld telkens wanneer mensen op die link klikken.

Hoe succesvol te zijn als Affiliate marketeer?

 1. Kies de Juiste Niche: Selecteer een niche waarin je geïnteresseerd bent en waar vraag naar is.
 2. Bouw Vertrouwen op: Het delen van eerlijke en waardevolle informatie helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij je publiek.
 3. Selecteer Betrouwbare Adverteerders: Werk samen met gerenommeerde adverteerders om de betrouwbaarheid van de gepromote producten te waarborgen.
 4. Optimaliseer Marketingstrategieën: Test en optimaliseer voortdurend je marketingstrategieën om het rendement op je inspanningen te vergroten.

Affiliate Marketing biedt een boeiende kans voor diegenen die op zoek zijn naar een flexibele en potentieel lucratieve manier om online geld te verdienen. Door strategisch samen te werken met adverteerders en het toepassen van effectieve marketingtechnieken, kunnen affiliates een duurzaam en passief inkomen opbouwen. 

Iemand bezoekt je website
Bezoeker klikt op je link
Bezoeker koopt het product
Jij ontvangt een commissie
vrouw studeert aan imac desktop

Voor wie is
Affiliate Marketing

 • Weinig Risico
 • Extra inkomen
 • Meer vrijheid

Affiliate Marketing: Voor Wie is het Geschikt?

Affiliate Marketing is een veelbesproken onderwerp in de wereld van online ondernemen, maar voor wie is het nu eigenlijk geschikt?

 1. Voor Beginners: Affiliate Marketing is perfect voor beginners die willen starten met online ondernemen zonder de complexiteit van productontwikkeling of grote investeringen.
 2. Voor Zij die Flexibiliteit Waarderen: Als je op zoek bent naar een flexibele inkomstenbron die zich aanpast aan jouw levensstijl en schema, is Affiliate Marketing ideaal.
 3. Voor Diegenen met Beperkte Middelen: Je hebt geen diepe zakken nodig om te beginnen. Met minimale investeringen kun je al aan de slag.
 4. Voor Content Creators: Of je nu een blogger, YouTuber, of social media influencer bent, Affiliate Marketing biedt verschillende manieren om je content te monetizen.
 5. Voor Ondernemers met een Wereldwijd Publiek: Als je de mogelijkheid wilt hebben om producten wereldwijd te promoten en commissies te verdienen, is Affiliate Marketing een krachtig instrument.

In essentie is Affiliate Marketing toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een laagdrempelige manier om online geld te verdienen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van online ondernemen, flexibiliteit waardeert, beperkte middelen hebt, content creëert, of wereldwijd wilt opereren, Affiliate Marketing biedt mogelijkheden voor divers publiek.

Waag de sprong en ontdek of Affiliate Marketing jouw pad naar online succes kan zijn!

Hoe begin je met Affiliate Marketing

Creëer een Blog of website

Verbeter Je Affiliate Marketing met Deze Essentiële Stappen Affiliate marketing biedt een lucratieve manier om online geld te verdienen door het promoten van producten of diensten. Om succesvol te starten, volg deze beknopte stappen:

 1. Stel Je Basis Vast: Bepaal duidelijk je motivatie en doelen voor affiliate marketing. Een solide basis is de sleutel tot succes.
 2. Kies Je Niche Slim: Selecteer een onderwerp waar je passie voor voelt en het juiste medium (blog, YouTube) voor je content. Authenticiteit trekt aan.
 3. Doelgericht Marktonderzoek: Onderzoek je doelgroep grondig en identificeer producten die aansluiten op hun behoeften.
 4. Vorm Je Online Aanwezigheid: Creëer een gestructureerde website of kanaal om je content te delen. Een overzichtelijke online aanwezigheid vergroot je geloofwaardigheid.
 5. Ontwikkel Een Sterk Affiliate Plan: Kies relevante affiliate programma’s en integreer producten die passen bij je content en doelgroep.
 6. Boost Je Zichtbaarheid: Gebruik sociale media, SEO en andere kanalen om verkeer naar je site of kanaal te leiden.
 7. Investeer in Samenwerking: Bouw waardevolle relaties op met andere affiliates voor een groter netwerk en nieuwe kansen.

Volg deze stappen voor een solide affiliate marketingstrategie. Focus op kwalitatieve content, authenticiteit en het bouwen van duurzame relaties voor een blijvend succes.

 

Aanmelden bij een Affiliate Netwerk

Optimaliseer Je Affiliate Avontuur: De Juiste Netwerken Kiezen

De basis is gelegd: je hebt nu een blog of website. Het volgende cruciale hoofdstuk? Aanmelden bij een Affiliate Netwerk.

Een Affiliate Netwerk fungeert als het verbindingspunt tussen adverteerders en affiliates. Binnen dit netwerk stellen adverteerders hun diensten en producten beschikbaar aan affiliates zoals jij.

Zodra je bent ingeschreven bij een Affiliate Netwerk, krijg je toegang tot de diensten of producten van de adverteerders. Bij elke succesvolle verkoop word je vervolgens uitbetaald door het Affiliate Netwerk.

Diverse Affiliate netwerken staan tot je beschikking, enkele bekende namen zijn:

 • Tradetracker
 • Awin
 • Paypro
 • Daisycon
 • Tradedoubler
 • Bol.com
 • Coolblue
 • Amazon

Kies het netwerk dat het beste aansluit bij jouw doelen en niche. Elk netwerk heeft zijn eigen unieke kenmerken en aangeboden adverteerders. Door zorgvuldig te selecteren, leg je een stevig fundament voor een succesvolle samenwerking en optimale verdiensten.

DVD affiliate marketing jacko meijaard

Hoe ik met 1-2 uur werk per dag 10K per maand verdien

Dit is hoe het werkt

START MET AFFILIATE MARKETING

Welke affiliate netwerk kiezen?

Wat is Tradetracker

Tradetracker, het Nederlandse Affiliate Netwerk, verwelkomt zowel Adverteerders als Affiliates in zijn platform. Hier is hoe je optimaal gebruik maakt van dit netwerk:

 1. Registreren is de Eerste Stap: Zowel Adverteerders als Affiliates dienen zich aan te melden bij Tradetracker om deel te nemen aan de campagnes.

 2. Eenvoudige Navigatie via het Dashboard: Eenmaal geregistreerd, biedt het Tradetracker Dashboard een intuïtieve navigatie tussen verschillende campagnes.

 3. Campagnes Promoten: Als je een specifieke campagne wilt promoten, meld je dan eerst aan voor die betreffende campagne.

 4. Ontvang Jouw Unieke Affiliate Link: Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je een unieke affiliate link. Deze link kan je moeiteloos plaatsen op je website om de campagne te promoten.

Tradetracker vereenvoudigt het affiliate proces, biedt een overzichtelijke ervaring via het dashboard en geeft affiliates de middelen om effectief campagnes te promoten. Meld je aan, ontdek de mogelijkheden en maximaliseer jouw affiliate succes met Tradetracker.

Welke producten kan je promoten bij Tradetracker

Je kunt producten promoten zoals:

Auto,motoren& fietsen
Mode & sieraden
Telecommunicatie
Gezondheid & verzorging
Elektronica & witgoed
Reizen & vakantie en nog veel meer…

Wanneer je een campagne wilt promoten moet je voor die campagne eerst aanmelden.

Vanaf 25 euro commissie wordt je uitbetaald.

Klik hier om je aan te melden bij TradeTracker

Wat is Awin

Awin, een Duits affiliatieplatform voor adverteerders en affiliates, opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden. Hier is hoe je snel aan de slag kunt:

 1. Eenvoudige Registratie: Zoals bij elk platform is registratie de eerste stap. Meld je aan bij Awin om te beginnen.

 2. Registratiekosten van 5 euro: Bij registratie bij Awin wordt een bescheiden bedrag van 5 euro in rekening gebracht. Een investering in de mogelijkheden die het platform te bieden heeft.

 3. Ontdek Campagnes via het Adverteerders Dashboard: Navigeer naar het “Adverteerders” dashboard op Awin om een overzicht te krijgen van beschikbare campagnes waarvoor je kunt aanmelden.

 4. Unieke Link na Goedkeuring: Na aanmelding en goedkeuring ontvang je een unieke affiliate link die je kunt integreren op je website om de campagne te promoten.

Awin biedt een gestroomlijnde ervaring voor adverteerders en affiliates, met een overzichtelijk dashboard en krachtige tools om succesvolle campagnes te voeren. Meld je aan, ontdek de kansen en maak gebruik van het potentieel van Awin voor jouw affiliate marketingdoelen.

 
 
 

Welke producten kan je promoten bij Awin

Awin heeft een groot aanbod van campagnes voor retail en shopping.

Je vind bij Awin Campagnes over:

Financiën en verzekeringen
Reizen
Retail en shopping
Telecom en diensten

Klik hier om je aan te melden bij Awin

Wat is PayPro

PayPro, een van de meest gebruikte platforms in België en Nederland, vereenvoudigt jouw affiliate reis. Ontdek hoe:

 1. Directe Toegang tot Alle Campagnes: Registratie op PayPro opent onmiddellijk de deuren naar alle beschikbare campagnes. Geen aparte aanmelding voor elke campagne zoals op andere platforms.

 2. Overzichtelijke PayPro Score: Elke campagne wordt vergezeld door een PayPro score. Hoe hoger het getal, hoe beter het product verkoopt. Een handige indicator voor jouw keuzes.

 3. Duidelijke Commissie-informatie: Naast de score staat de commissie vermeld die je ontvangt bij een succesvolle verkoop. Vanaf slechts 10 euro commissie wordt je uitbetaald.

PayPro stroomlijnt het proces, biedt overzichtelijke informatie en beloont jouw succes. Meld je aan en ontdek hoe PayPro jouw affiliate inkomsten kan optimaliseren.

Welke producten kan je promoten bij PayPro

PayPro heeft een groot aanbod van e-books en online cursussen.

Je vind bij PayPro Campagnes over:

Gezondheid
Hobby
Educatie
Marketing
Geluk en relatie
Geld verdienen…

Bij PayPro liggen de commissies hoger dan bij elk ander Affiliate Netwerk.

Vanaf 10 euro commissie wordt je uitbetaald.

Klik hier om je aan te melden bij PayPro

Wat is Daisycon

Daisycon, een vooraanstaand platform, is prominent aanwezig in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Hier is hoe je moeiteloos aan de slag kunt:

 1. Gratis Registratie: Meld je kosteloos aan bij Daisycon, jouw toegewijde partner voor affiliate marketing in Europa.

 2. Aanmelden voor Campagnes: Na registratie kan je eenvoudig aanmelden voor de beschikbare campagnes die aansluiten bij jouw doelen.

 3. Selecteer Relevante Producten/Diensten: Gebruik het overzichtelijke dashboard om producten of diensten te vinden die passen bij jouw website en doelgroep.

 4. Unieke Link na Goedkeuring: Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je een unieke link, klaar om te integreren op je website.

Daisycon biedt een naadloze ervaring, met een focus op de Europese markt. Registreer je vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om jouw affiliate marketingdoelen te verwezenlijken met Daisycon.

Welke producten kan je promoten bij Daisycon

Daisycon heeft een groot aanbod van campagnes voor retail en shopping.

Je vind bij Daisycon Campagnes over:

Auto & motoren
Elektronica
Energie
Reizen
Financiën
Mode
Telecom…

Klik hier om je aan te melden bij Daisycon

Wat is Tradedoubler

Tradedoubler is een toonaangevend digitaal marketing bedrijf en is wereldwijd actief.

Welke producten kan je promoten bij Tradedoubler

TradeDoubler staat bekend als een vooraanstaand Europees affiliatemarketingplatform met een uitgebreide reikwijdte over diverse landen en sectoren. Hier zijn enkele kenmerken van TradeDoubler:

 1. Breed Europees Bereik: TradeDoubler is actief in verschillende Europese landen, waaronder België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het platform heeft een gevestigde aanwezigheid op de Europese markt.

 2. Diversiteit aan Campagnes: Het platform biedt een breed scala aan campagnes waaraan affiliates kunnen deelnemen. Of je nu actief bent in lifestyle, technologie of andere niches, TradeDoubler heeft campagnes die bij jou passen.

 3. Registratie en Aanmelding: Je kunt je eenvoudig registreren bij TradeDoubler, en na registratie heb je toegang tot diverse campagnes waar je je voor kunt aanmelden.

 4. Gebruiksvriendelijk Dashboard: TradeDoubler voorziet affiliates van een overzichtelijk dashboard waarmee ze campagnes kunnen beheren, prestaties kunnen volgen en de juiste keuzes kunnen maken.

 5. Communiceert via Unieke Links: Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je unieke affiliate-links die je kunt integreren op je website. Hiermee worden je inspanningen bijgehouden en gecompenseerd.

TradeDoubler blijft een betrouwbare partner voor affiliates die op zoek zijn naar Europese excellentie in de wereld van affiliatemarketing. Ontdek de mogelijkheden en bouw succesvolle samenwerkingen op met TradeDoubler.

Je vind bij Tradedoubler Campagnes over:

Auto & motoren
Elektronica
Energie
Reizen
Financiën
Mode
Telecom…

Klik hier om je aan te melden bij Tradedoubler

logo Bol.com
logo Coolblue
logo Amazon

Bol.com - Coolblue - Amazon

Ontketen Je Affiliate Potentieel met Bol.com, Coolblue en Amazon

Bol.com, Coolblue en Amazon zijn reuzen op e-commercegebied en bieden elk hun eigen affiliate netwerk. Hier is hoe je hun assortiment kunt promoten:

 1. Bol.com en Amazon: Meld je aan bij het partnerprogramma van Bol.com en Amazon. Na goedkeuring kan je direct beginnen met het promoten van hun uitgebreide productaanbod.

 2. Coolblue via Partnerize: Voor Coolblue maak je gebruik van het Partnerize-programma. Meld je hier aan, kopieer de productlink van Coolblue, genereer een unieke code en integreer deze op je website.

Wat Maakt Het Uniek:

 • Je hebt de vrijheid om elk product op hun platforms te promoten.
 • De commissies zijn weliswaar lager dan bij sommige andere platforms, maar de schaal en bekendheid van deze retailers maken het zeker de moeite waard.

Door het aanboren van deze affiliate netwerken vergroot je niet alleen je inkomstenpotentieel, maar profiteer je ook van het enorme klantenbestand van deze e-commercegiganten. Ga aan de slag en ontgrendel nieuwe mogelijkheden voor jouw affiliate strategie.

Affiliate link toevoegen

Zodra je bent aangemeld en je campagne is goedgekeurd door het Affiliate netwerk, ontvang je een unieke link. Deze link kan zowel een tekstlink als een banner zijn.

 • Tekstlink Explained: Een tekstlink is een klikbare tekst op je website waarmee bezoekers naar een specifiek product worden doorverwezen. Eenvoudig en effectief.

 • Banner Opties: Naast tekstlinks zijn er ook aantrekkelijke banners beschikbaar in verschillende formaten. Kies de banners die het beste passen bij de esthetiek van jouw website.

 • Plaatsing op Jouw Website: Integreer deze links of banners strategisch op je website om bezoekers door te sturen naar de desbetreffende producten.

 • Klantdoorverwijzing: Wanneer bezoekers via deze links of banners doorklikken, worden ze potentiële klanten voor het betreffende artikel of product.

Haal het maximale uit jouw affiliate marketingervaring met deze gevarieerde promotiemogelijkheden. Veel plezier met het ontdekken en toepassen!

Wil je meer weten over Affilite Marketing en hoe alles werkt

Cursus

Succes met Affiliate Marketing

Nederlandse cursus over affiliate marketing.

DVD affiliate marketing jacko meijaard

Hoe ik met 1-2 uur werk per dag
10K per maand verdien

Dit is hoe het werkt

START MET AFFILIATE MARKETING

Lees ook:

Vergelijk de beste webhosting

Vergelijk De Beste Webhosting: Maximale Kwaliteit voor Jouw Website Wanneer je een website bouwt, is het cruciaal…

Geverifieerd door MonsterInsights