Over Mij

Mijn verhaal

Wie ben ik

Mijn naam is An Baert, en ik ben geïnteresseerd in computertechnologie.

Een passie voor computers

Computers is mijn passie en mijn hobby en ik wil mensen op weg helpen zodat ze computerproblemen zelf kunnen oplossen.

Mijn website

StartJePagina gaat over computerproblemen en het zelf oplossen van deze problemen.

Mijn verhaal

Mijn verhaal begint wanneer ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging in mijn leven, een website maken over computerproblemen en ondertussen ook mijn vrienden helpen.

Over mij:

Mijn naam is An Baert, en ik woon in Deerlijk, een charmante gemeente tussen Waregem en Kortrijk, gelegen in het hart van West-Vlaanderen.

Ik ben een gepassioneerde computerliefhebber, een interesse die door de jaren heen is gegroeid, aangezien de wereld van computers en technologie voortdurend evolueert.

Mijn verhaal en mijn website vonden hun oorsprong in een fase van mijn leven waarin ik op zoek was naar nieuwe uitdagingen.

Ik streefde naar iets nieuws, iets wat mijn voldoening kon schenken. Met mijn fascinatie voor computers en digitale technologie ontstond het idee om mijn kennis te delen.

Vaak vroegen vrienden en kennissen mij om hulp bij hun computerproblemen. Dit leidde tot het concept van mijn website.

Het leek me boeiend, leerzaam en zeker uitdagend om een website te creëren. Maar hoe begin je eraan zonder de benodigde ervaring?

Met behulp van zelfstudie en het bekijken van instructievideo’s op YouTube begon ik aan mijn avontuur.

Mijn doel was om een website te ontwikkelen met artikelen die antwoord gaven op de vragen van mijn vrienden, en zo kon ik niet alleen hen, maar ook andere mensen van dienst zijn.

Naast het schrijven van informatieve artikelen, maak ik gebruik van Affiliate Marketing. Dit houdt in dat ik producten of diensten promoot en in ruil daarvoor een kleine commissie ontvang.

Als je op een van de productlinks klikt en overgaat tot aankoop, ontvang ik een dankbare commissie.

Heb je zelf een computerprobleem? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen, en ik zal mijn best doen om je te helpen.

Ik hoop dat je geniet van mijn website en de informatie die ik deel. Tot binnenkort!

Geverifieerd door MonsterInsights