soundbar onder een smart tv

Wat is de beste Soundbar voor je woning

In een wereld waarin home entertainment steeds belangrijker wordt, zoeken consumenten serieus naar de perfecte geluidsoplossing voor hun huis.

De dagen van rommelige bedrading en enorme stereosystemen zijn voorbij.

Mensen willen nu slanke, stijlvolle en krachtige geluidsoplossingen die passen bij hun moderne levensstijl.

De soundbar is hierbij een populaire keuze.

Een soundbar is een compacte luidspreker die het geluid van je tv verbetert.

Met een enkele unit voor of onder de tv biedt de soundbar indrukwekkende audiokwaliteit zonder de rompslomp van meerdere luidsprekers en kabels.

Maar met veel opties op de markt, wat is de beste soundbar voor jouw woning?

Inhoud

Beste Soundbar

Sonos Ray

sonos ray soundbar

Wat betreft vormgeving en design is de Sonos Ray een strak en compact apparaat, en bovendien het kleinste in zijn klasse.

Het heeft de vorm van een rechthoekige balk, met afmetingen van 55,7 cm in lengte en 7 cm in hoogte. De Sonos Ray is beschikbaar in zowel zwart als wit, waardoor het gemakkelijk in elk interieur past.

Wat betreft aansluitingen ontbreekt een HDMI-poort, maar er is wel een optische aansluiting beschikbaar. Verder heeft de soundbar een Ethernet-LAN ingang, een auto-aansluiting en een ingang voor de stroomkabel.

Met de Sonos-knop is het mogelijk om verbinding te maken met je thuisnetwerk en eventueel andere speakers. Het geluid van de soundbar is helder en krachtig, waardoor deze zeker geschikt is voor gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes.

De soundbar heeft 4 kanalen en de bediening gebeurt met de knoppen aan de bovenkant, waaronder volume- en pauzeknoppen. Voor meer geavanceerde functies kun je de Sonos-app gebruiken, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Belangrijk om op te merken is dat de Sonos Ray geen ingebouwde Google Assistent of Amazon Alexa heeft voor spraakbediening.

Conclusie: De Sonos Ray is een instapmodel en met zijn compacte formaat ideaal voor niet al te grote ruimtes en kleinere tv’s. Deze soundbar is de meest betaalbare in zijn categorie, maar zonder concessies te doen aan kwaliteit. Deze soundbar is zeker een aanrader voor wie op zoek is naar krachtig geluid zonder diep in de buidel te tasten. In de categorie van betaalbare soundbars is de Sonos Ray zonder twijfel de beste keuze.

 
 
 

Sonos Beam

sonos beam soundbar

Wat betreft vormgeving en design is de Sonos Beam een strak en compact toestel, elegant afgewerkt met afgeronde hoeken, waarbij de bediening handig bovenaan is geplaatst.

Het betreft een rechthoekige balk met een lengte van 65,1 cm en een hoogte van 7 cm. De Sonos Beam is beschikbaar in zowel zwart als wit, waardoor het aansluit bij diverse designstijlen.

Wat de aansluitingen betreft, heeft deze soundbar een HDMI-ARC ingang waarmee zowel beeld als geluid naar andere apparaten kunnen worden doorgestuurd. Daarnaast beschikt de soundbar over een Ethernet-LAN ingang, een auto-aansluiting en een aansluiting voor de stroomkabel.

Via de Sonos-knop is het eenvoudig om verbinding te maken met je thuisnetwerk en eventuele andere speakers. Het geluid is helder en voegt zeker waarde toe aan je tv-ervaring, vooral bij het kijken naar films of het afspelen van je favoriete muziek.

Met 3 kanalen en 3 luidsprekers biedt de Sonos Beam een indrukwekkende geluidsweergave. De bediening gebeurt via de knoppen bovenaan, waaronder volumeregeling en pauzeren. Voor meer geavanceerde functies kun je gebruikmaken van de Sonos app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Een opmerkelijke eigenschap is dat zowel Google Assistent als Amazon Alexa zijn ingebouwd, waardoor spraakbediening mogelijk is voor extra functionaliteiten.

Conclusie: De Sonos Beam, de opvolger van de Sonos Ray, valt op door zijn grotere omvang. Voor zijn prijs biedt deze soundbar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien uitbreidbaar met een subwoofer of extra luidsprekers, waardoor je de audiobeleving naar wens kunt aanpassen.

Sonos Arc

Sonos Arc soundbar

Wat betreft vormgeving en design valt de Sonos Arc op vanwege zijn aanzienlijke lengte in vergelijking met zijn voorganger, de Sonos Beam.

De soundbar heeft een indrukwekkende lengte van 114,2 cm en een hoogte van 8,7 cm. De Sonos Arc komt het beste tot zijn recht bij grotere tv’s, waarbij het esthetisch aansluit wanneer de lengte van de soundbar overeenkomt met of iets langer is dan de televisie.

Beschikbaar in zowel zwart als wit, past de kleur van de Sonos Arc moeiteloos bij verschillende interieurstijlen.

De aansluitingen omvatten een HDMI-ARC ingang, waarmee zowel beeld als geluid naar andere apparaten kunnen worden doorgestuurd. Daarnaast biedt de soundbar Wifi, ethernet aansluiting, en een optische audio aansluiting.

Het geluid, versterkt door de ingebouwde Dolby Atmos, creëert een meeslepende ervaring door het geluid vanaf het plafond over de muren te laten weerkaatsen, waardoor het lijkt alsof je je midden in de actie van de film bevindt.

Met 9 kanalen en 7 luidsprekers levert de Sonos Arc een rijke geluidsweergave. Bediening gebeurt door op de bovenkant te tikken, waarmee je nummers kunt afspelen of overslaan. Daarnaast kun je met de Sonos app, beschikbaar in de Play Store of Apple Store, diverse functies bedienen en afspeellijsten beheren.

Een opvallende eigenschap is de ingebouwde Google-assistent, waardoor spraakherkenningsopdrachten kunnen worden uitgevoerd voor handsfree bediening.

 

Conclusie: De Sonos Beam, als opvolger van de Sonos Playbar, biedt aanzienlijke verbeteringen. Voor bezitters van een grotere tv en een ruimere woonkamer is de Sonos Arc absoluut een aanrader. Het geluid dat deze soundbar produceert bij het afspelen van een film is werkelijk bioscoopwaardig.

Bose 700

Bose 700 soundbar

Wat betreft vormgeving en design heeft Bose een strakke uitstraling, met een bovenkant van gehard glas. De soundbar kan voor je tv worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd.

Met een lengte van 97,8 cm en een hoogte van 5,7 cm is de Bose soundbar geschikt voor bijna elke tv en past hij naadloos in elk interieur vanwege zijn aantrekkelijke vormgeving.

De beschikbare kleuren voor de Bose soundbar zijn zwart en arctic wit.

Aansluitingsmogelijkheden omvatten een HDMI-ARC aansluiting, optische audioaansluiting, ethernet aansluiting en bluetooth verbinding.

Dankzij de virtual surround technologie lijkt het geluid van de Bose soundbar vanuit alle richtingen in de woonkamer te komen, wat een duidelijk voordeel is bij het bekijken van je favoriete film.

Met 2.1 kanalen en 2 luidsprekers biedt de soundbar een indrukwekkende geluidsweergave. De bediening bevindt zich aan de bovenkant, maar kan ook eenvoudig worden uitgevoerd met de meegeleverde afstandsbediening.

De Bose Music app is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

Belangrijk om te vermelden is dat zowel Google Assistent als Amazon Alexa zijn ingebouwd, waardoor spraakbediening voor diverse functies mogelijk is.

 

Conclusie: De Bose 700 is absoluut een topper in zijn categorie. Dankzij zijn slanke design en indrukwekkende geluidskwaliteit kun je met deze soundbar daadwerkelijk een bioscoopervaring in je woonkamer creëren. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je niet alleen controle over de soundbar, maar kun je deze ook gebruiken voor het bedienen van je tv.

Conclusie:

Deze vier soundbars behoren tot de top in hun categorie, met prijzen variërend van 300 tot 900 euro. Dat is inderdaad een redelijke investering voor een kwalitatieve soundbar.

De Sonos Arc en de Bose steken er met kop en schouders bovenuit in hun prijsklasse. Als je iets minder wilt investeren, zijn de Sonos Beam of Sonos Ray uitstekende alternatieven.

Maar er is nog een andere optie die betaalbaar is en toch solide prestaties levert.

Naast de Sonos Ray zijn er andere interessante keuzes die het overwegen waard zijn.

Laten we beginnen met de eerste optie…

Samsung HW-Q60T

samsung Q60T soundbar

Wat betreft vormgeving en design valt de Samsung Q60 op door zijn strakke ontwerp, met de bediening handig aan de bovenkant geplaatst. Deze soundbar kan zowel voor je tv worden geplaatst als aan de muur worden bevestigd.

Met een lengte van 98 cm en een hoogte van 5,8 cm is de Samsung Q60 qua formaat geschikt voor vrijwel elke tv, of deze nu groot of klein is, en het ziet er ook nog eens elegant uit.

De beschikbare kleur is alleen zwart.

Aansluitingsmogelijkheden omvatten een HDMI-aansluiting, optische audioaansluiting en bluetooth. Houd er echter rekening mee dat er geen ethernet aansluiting en geen wifi verbinding beschikbaar zijn.

Wat het geluid betreft, wordt de soundbar geleverd met een subwoofer met een vermogen van 360 watt, wat voldoende is voor een grote woonkamer. De soundbar biedt ook een surround geluidservaring, waardoor je je favoriete film echt kunt beleven.

Met 5.1 kanalen en 9 speakers levert de Samsung Q60 een indrukwekkende audioweergave. De bediening bevindt zich aan de bovenkant en wordt bovendien geleverd met een handige afstandsbediening.

De Samsung app “SmartThings” is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Conclusie: De soundbar biedt een bioscoopwaardige geluidskwaliteit en laat je moeiteloos verbinden met je Samsung-tv. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je niet alleen de soundbar zelf bedienen, maar ook je televisie volledig in handen hebben.

Sony HT-RT3

sony ht rt3 soundbar

Wat betreft vormgeving en design is de Sony RT3 Home Theater een langwerpige balk die in drie delen is verdeeld, geschikt om voor je tv te plaatsen of aan de muur te bevestigen. Het wordt geleverd met een subwoofer en twee luidsprekers.

Met een lengte van 90 cm en een hoogte van 5,2 cm is deze soundbar van Sony geschikt voor tv’s van gemiddelde grootte.

De beschikbare kleur is uitsluitend zwart.

Aansluitingsmogelijkheden omvatten een HDMI-aansluiting, optische audioaansluiting en bluetooth. Echter, houd er rekening mee dat er geen ethernet aansluiting, wifi verbinding of streamingsopties beschikbaar zijn.

Wat het geluid betreft, wordt de soundbar geleverd met een subwoofer en twee achterste luidsprekers. De soundbar biedt een puur geluid, waardoor je je favoriete film op een aangename manier kunt beleven, wat resulteert in een echte home cinema ervaring.

Met 5.1 kanalen en een vermogen van 600 watt levert de Sony RT3 Home Theater indrukwekkende audioprestaties. De bediening bevindt zich aan de bovenkant van de subwoofer en wordt ook geleverd met een handige afstandsbediening.

De Sony app “SmartThings” is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Conclusie: Met zijn subwoofer en extra speakers biedt de soundbar een helder geluid en is het zeker, gezien de prijs, een verstandige aankoop. 

Wat Is Een Soundbar?

Een soundbar is een gestroomlijnde, compacte geluidsbalk met ingebouwde luidsprekers die het thuisbioscoopgevoel nabootst, zonder dat je ingewikkelde kabels hoeft te installeren om de luidsprekers aan te sluiten.

Voor diegenen die liever geen luidsprekers overal in huis willen plaatsen, biedt een soundbar een eenvoudige oplossing.

De soundbar is uitgerust met een ingebouwde versterker en kan optioneel worden voorzien van een draadloze subwoofer, waardoor je een eigen home cinema-ervaring kunt creëren.

Een subwoofer, die zowel ingebouwd als los verkrijgbaar kan zijn, zorgt voor de weergave van lage tonen.

Doorgaans wordt een soundbar geplaatst voor of onder de tv, maar het is ook mogelijk om deze aan de muur in de woonkamer te bevestigen.

Aangezien televisies steeds compacter en dunner worden, waardoor er weinig ruimte overblijft voor hoogwaardige speakers, biedt een soundbar een praktische oplossing.

De keuze voor de beste soundbar hangt af van verschillende factoren.

soundbar soundplate opgesteld in winkel
living met soundbar en smart tv

Voordelen Van Een Soundbar

Een soundbar biedt diverse voordelen voor een verbeterde tv-audiobeleving:

 1. Compact en Ruimtebesparend: Slank ontwerp dat weinig ruimte inneemt.
 2. Eenvoudige Installatie: Makkelijker dan complexe surround sound-systemen.
 3. Verbeterde TV-Geluidskwaliteit: Krachtiger geluid en helderdere dialogen.
 4. Simulatie van Surround Sound: Creëert virtuele surround sound.
 5. Draadloze Connectiviteit: Bluetooth en wifi voor eenvoudig streamen.
 6. Stijlvol Ontwerp: Modern en esthetisch aantrekkelijk.
 7. Prijs-Kwaliteitverhouding: Kosteneffectief in vergelijking met surround sound-systemen.

Een soundbar is een gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende oplossing voor een verbeterde tv-geluidsbeleving.

Nadelen Van Een Soundbar

Soundbars, hoewel gunstig voor verbeterde tv-audiobeleving, hebben ook enkele nadelen:

 1. Beperkte Surround Sound: Simulatie van surround sound is niet zo indrukwekkend als bij meerdere luidsprekers.

 2. Beperkte Aanpassingsmogelijkheden: Minder aanpassingsmogelijkheden voor audiofielen.

 3. Afhankelijk van TV-Kwaliteit: Geluidsprestaties kunnen variëren afhankelijk van interne tv-luidsprekers.

 4. Mogelijke Subwoofer Plaatsing: Draadloze subwoofer vereist optimale plaatsing voor beste basgeluid.

 5. Prijs bij Geavanceerde Functies: Modellen met geavanceerde functies kunnen prijzig zijn, vergelijkbaar met traditionele surround sound-systemen.

 6. Draadloze Interferentie: Draadloze connectiviteit kan gevoelig zijn voor interferentie, wat de geluidskwaliteit kan beïnvloeden.

De belangrijkste factoren om te overwegen

Voordat we ingaan op specifieke modellen, is het essentieel om de belangrijkste factoren te begrijpen die van invloed zijn op de prestaties en het gemak van een soundbar in jouw woning.

1. Audiokwaliteit: Het belangrijkste aspect van elke soundbar is natuurlijk de geluidskwaliteit. Je wilt een soundbar die rijke, heldere en krachtige audio produceert, of je nu naar muziek luistert, een film kijkt of videogames speelt.

2. Connectiviteitsopties: Moderne soundbars bieden verschillende manieren om verbinding te maken met je apparaten, waaronder Bluetooth, HDMI, optische en analoge ingangen. Het is belangrijk om een soundbar te kiezen die compatibel is met je tv en andere apparaten.

3. Formaat en design: Een soundbar moet passen bij de esthetiek van je kamer en je tv. Kies een model dat visueel aantrekkelijk is en dat past bij de grootte van je tv en de ruimte waarin je hem wilt plaatsen.

4. Extra functies: Sommige soundbars worden geleverd met extra functies zoals draadloze subwoofers, spraakbesturing, en geavanceerde equalizerinstellingen. Overweeg welke extra functies voor jou belangrijk zijn.

Welke Afmetingen Heeft Een Soundbar

Soundbars zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend van 50 cm tot meer dan 100 cm breed.

Voor een esthetisch aangename opstelling is het ideaal als de soundbar dezelfde lengte heeft als je tv.

Denk eerst na over de plaatsing, of het nu voor of onder de tv is, of naast meubilair.

Op basis van deze overwegingen kun je bepalen welke grootte soundbar het beste past, en zo gericht op zoek gaan naar een geschikt model.

Geluid Van Een Soundbar

De meest voorkomende soundbar-configuraties zijn 2.0, 2.1, 3.1 en 5.1 kanalen:

 1. 2.0-kanalen: Deze soundbars hebben twee luidsprekerdrivers (links en rechts) voor stereogeluid zonder aparte subwoofer voor basgeluiden.

 2. 2.1-kanalen: Dit omvat twee luidsprekerdrivers voor stereo geluid en een aparte subwoofer voor verbeterde basweergave.

 3. 3.1-kanalen: Deze soundbars hebben drie luidsprekerdrivers (links, rechts en midden) voor verbeterde spraakverstaanbaarheid en een aparte subwoofer.

 4. 5.1-kanalen: Dit is een meer geavanceerde configuratie met vijf luidsprekerdrivers (links, rechts, midden en twee achterkanalen) voor een ruimtelijker geluid, samen met een aparte subwoofer.

De kanalen bepalen hoe het geluid wordt verdeeld en weergegeven, wat resulteert in verschillende niveaus van immersie en geluidskwaliteit. Bij het kiezen van een soundbar is het belangrijk om te overwegen welke kanalen het beste passen bij je luisterbehoeften en de lay-out van je kamer.

Soundbar Met Subwoofer

Soundbars met een aparte subwoofer bieden een aantal kwaliteiten die de geluidservaring kunnen verbeteren:

 1. Diepere bastonen: De toevoeging van een aparte subwoofer zorgt voor een rijkere basweergave, waardoor diepere tonen worden geproduceerd die de algehele geluidservaring versterken, met name bij het kijken naar films, luisteren naar muziek of het spelen van games met veel lage frequenties.

 2. Meer dimensionaal geluid: Door de subwoofer kunnen soundbars een breder frequentiebereik bestrijken, wat resulteert in een meer dimensionaal geluid dat de ruimte vult. Dit draagt bij aan een meeslepende luisterervaring, vooral bij content met veel omgevingsgeluiden en effecten.

 3. Verbeterde geluidsscheiding: De aparte subwoofer helpt bij het scheiden van de lagere frequenties van de midden- en hoge tonen die door de hoofdunit van de soundbar worden geproduceerd. Dit draagt bij aan een helderder en evenwichtiger geluidsbeeld, waarbij elk onderdeel van het geluid nauwkeurig wordt weergegeven.

 4. Flexibiliteit in plaatsing: Omdat de subwoofer draadloos verbinding kan maken met de soundbar, biedt dit meer flexibiliteit bij het plaatsen van de subwoofer in de ruimte, waardoor je kunt experimenteren met verschillende opstellingen om de beste geluidskwaliteit te bereiken.

Al met al kunnen soundbars met een aparte subwoofer een verbeterde geluidsweergave bieden, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een meer meeslepende home-entertainmentervaring.

soundbar met subwoofer op rode tv kast

Aansluitingen

Soundbars kunnen verschillende soorten aansluitingen hebben, afhankelijk van het model en de functies. Enkele veelvoorkomende aansluitingen zijn:

 1. HDMI ARC (Audio Return Channel): Hiermee kan de soundbar audio ontvangen en verzenden via een enkele HDMI-kabel, waardoor het geluid van je tv naar de soundbar kan worden gestuurd en vice versa. Deze verbinding ondersteunt vaak ook bedieningsfuncties zoals volume- en aan/uit-bediening van de soundbar via de tv-afstandsbediening.

 2. Optische ingang (Toslink): Deze aansluiting maakt gebruik van een optische kabel om digitale audio van je tv, Blu-ray-speler of andere bronapparaten naar de soundbar over te brengen. Het biedt een goede geluidskwaliteit, hoewel het geen ondersteuning biedt voor geavanceerde audioformaten zoals Dolby Atmos.

 3. 3,5 mm aux-ingang: Deze aansluiting maakt gebruik van een standaard 3,5 mm audiokabel om analoge audio van bijvoorbeeld smartphones, tablets of laptops naar de soundbar te sturen. Het is handig voor het afspelen van muziek vanaf apparaten zonder draadloze connectiviteit.

 4. Bluetooth: Veel soundbars hebben ingebouwde Bluetooth-functionaliteit, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf compatibele apparaten zoals smartphones, tablets en computers.

 5. Wifi: Sommige geavanceerdere soundbars bieden wifi-connectiviteit, waardoor ze kunnen worden gekoppeld aan je thuisnetwerk voor streaming van online muziekdiensten, firmware-updates en draadloze multi-room audio.

 6. USB: Sommige soundbars hebben een USB-poort waarmee je muziek kunt afspelen vanaf USB-flashstations of andere USB-opslagapparaten.

De beschikbaarheid van deze aansluitingen kan variëren afhankelijk van het specifieke model van de soundbar. Het is belangrijk om de aansluitingsmogelijkheden te controleren om ervoor te zorgen dat de soundbar compatibel is met je bestaande apparatuur en je behoeften op het gebied van home entertainment.

Soundbar Of Soundplate?

De keuze tussen een soundbar en een soundplate hangt af van verschillende factoren, waaronder je persoonlijke voorkeuren, de beschikbare ruimte en het gewenste audioprestatieniveau.

Soundbar:

 • Voordelen:

  • Meestal slanker en gemakkelijker te plaatsen, ideaal voor montage aan de muur of plaatsing voor de tv.
  • Kan een breder geluidsveld bieden, vooral met modellen die worden geleverd met draadloze subwoofers of virtuele surround sound-technologieën.
  • Vaak meer keuze in modellen en prijspunten, variërend van instapmodellen tot geavanceerde systemen met meerdere kanalen.
 • Nadelen:

  • Mogelijk minder basweergave in vergelijking met soundplates vanwege kleinere ingebouwde luidsprekers.
  • Vereist vaak extra ruimte voor de subwoofer, wat een overweging kan zijn als de ruimte beperkt is.

Soundplate:

 • Voordelen:

  • Geïntegreerde alles-in-één oplossing met luidsprekers en subwoofers in een enkel chassis, waardoor het een compactere optie is die minder extra ruimte vereist.
  • Kan een meer gebalanceerde audioweergave bieden, vooral met betrekking tot basweergave, vanwege de grotere interne ruimte voor luidsprekerconfiguraties.
 • Nadelen:

  • Beperkter in termen van beschikbare modellen en prijspunten in vergelijking met soundbars.
  • Minder flexibiliteit bij plaatsing, omdat het ontworpen is om direct onder de tv te zitten.

In het algemeen, als je op zoek bent naar een slanke en veelzijdige oplossing met een ruimere keuze aan modellen, is een soundbar misschien de beste keuze. Als je echter beperkte ruimte hebt en op zoek bent naar een eenvoudige alles-in-één oplossing, kan een soundplate een betere pasvorm zijn. Het is altijd een goed idee om verschillende modellen te vergelijken, zodat je de beste optie kunt vinden die voldoet aan je specifieke behoeften en voorkeuren.

soundbar onder een smart tv
soundbar soundplate opgesteld in winkel

Streamen naar soundbar

Veel moderne soundbars bieden de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf verschillende bronapparaten, zoals smartphones, tablets en computers. Dit wordt meestal mogelijk gemaakt via Bluetooth- of wifi-connectiviteit. Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren waarop je kunt streamen naar een soundbar:

 1. Bluetooth: De meeste soundbars hebben ingebouwde Bluetooth-functionaliteit, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf compatibele apparaten zoals smartphones, tablets en computers. Je kunt eenvoudig verbinding maken met de soundbar via Bluetooth en audio afspelen vanaf je gekoppelde apparaat.

 2. Wifi: Sommige geavanceerde soundbars bieden wifi-connectiviteit, waardoor ze kunnen worden gekoppeld aan je thuisnetwerk voor streaming van online muziekdiensten, zoals Spotify, Apple Music, Pandora, en meer. Hierdoor kun je direct toegang krijgen tot een breed scala aan muziekbronnen en afspeellijsten vanaf je smartphone of tablet.

 3. HDMI ARC (Audio Return Channel): Als je tv HDMI ARC ondersteunt en is verbonden met internet, kun je mogelijk ook muziek streamen naar je soundbar via apps die beschikbaar zijn op je smart-tv. Dit stelt je in staat om audio van streamingdiensten rechtstreeks vanaf je tv naar de soundbar te sturen.

Door draadloos te streamen naar je soundbar kun je genieten van je favoriete muziek met gemak en comfort, zonder gedoe met kabels. Zorg ervoor dat je soundbar compatibel is met de gewenste streamingmethode en dat je apparaat de juiste draadloze connectiviteit biedt.

Besluit:

Op de markt zijn diverse soundbars verkrijgbaar, elk met unieke kenmerken en prijsklassen. Bij het kiezen van de beste soundbar voor jou, is het essentieel rekening te houden met factoren zoals de kameromvang, het gewenste type audio, en je budget.

Om het optimale geluid te bereiken, wordt aangeraden te kiezen voor een soundbar met surround geluid en hi-res audio. Overweeg eventueel ook een aparte subwoofer en achterspeakers voor een complete thuisbioscoopervaring met diepe bassen en surround geluid.

Prijzen variëren tussen 200 euro en 1500 euro. Neem de tijd om te bepalen wat voor jou van belang is en maak een weloverwogen keuze.

smart tv met soundbar in woonkamer
Badge Text

Smart TV kiezen, welke is de beste?

Lees Meer
Geverifieerd door MonsterInsights